DI-Tryklufts historie – Om os

Herunder kan du få et indblik i DI-Tryklufts historie – Om os. DI-Trykluft består af en håndfuld fagligt dygtige og engagerede servicemontører og en back-office funktion med salgsleder, lagerchef og bogholderi. Vi har hovedsæde i Køge samt en serviceafdeling i Jylland og kontor i Nykøbing Falster. Vores montører har alle mellem 10 og 25 års erfaringer med installation og service af alle former for trykluftsanlæg.

Virksomhedskultur

Vores virksomhedskultur er tydelig; hos os er vores kunders tilfredshed vigtigst. Vi arbejder for fælles mål, nemlig at yde optimal service og vedligehold af dine trykluftsanlæg.

Forretningsidé

DI-Tryklufts forretningsidé er at levere udstyr, som forenkler og optimerer kundens produktion eller projekt.

DI-Trykluft tilbyder

Vi tilbyder salg, komplet installation og montage af kompressorer, køletørrere og beholdere af alle fabrikationer og størrelser. DI-Trykluft tilbyder service og forebyggende vedligehold, som sikrer længere levetid for dit trykluftsalæg og mindsker risikoen for uventet nedbrud. Med en serviceaftale fra DI-Trykluft får du service, som er tilpasset netop dit behov og dit trykluftanlæg. Vi udfører vedligehold på alle mærker, hvilket betyder, at vi altid kan påtage os et totalansvar for hele din virksomheds trykluftanlæg.

Vi servicerer dagligt virksomheder inden for mange forskellige brancheområder. Det være sig virksomheder inden for forsyningssektorer med fjernvarme, vandforsyning, spildevand og affaldsindustrien. Mange af vores kunder findes desuden i medicinal- og fødevareindustrien, i træ- og plastindustrien, på autoværksteder, tandlæger m.v.

Vores servicebiler er veludstyrede med de gænse fittings og reservedele, og er lagerførende med reservedele til de fleste større kompressorer på markedet, eksempelvis Atlas Copco, Kaeser m.fl.

Døgnservice på trykluft

Vi tilbyder naturligvis døgnservice 24-7-365.

Kontakt os på tlf.  +45 5556 5615

DI-Trykluft er en del af DI-Teknik som er førende inden for industriel el og automation. Vi bor på samme adresse i Køge, og vores tætte samarbejde giver god synergi for dig som kunde, da vi nemt og smidigt kan samarbejde om installation, service og vedligehold af dine installationer.

 

 

Kontakt os