Service & vedligehold

DI-Trykluft udfører service og vedligehold i et væld af forskellige brancher. Vores servicemontører har alle mellem 10 – 25 års erfaringer i branchen, og vi er vant til at servicere mange forskellige mærker og typer af anlæg, store som små. Vi har veludstyrede servicebiler og er lagerførende med de fleste større komponentmærker på markedet, eksempelvis Atlas Copcos og SMCs pneumatiske produkt program.

Det planlagte service

Et systematisk og energibevidst vedligehold af din virksomheds anlæg, giver både økonomiske og driftsmæssige fordele. Et planlagt service der udføres i faste intevaller sikrer, at dine anlæg drives energimæssigt og driftsmæssigt mest optimalt, hvor man samtidig kan holde lidt øje med om energiforbruget stiger, og opspore evt. lækager.

Ud over det almindelige eftersyn på kompressorer og  køletørrer eller generatorer, omfatter et service også rensning og/eller udskiftning af filtre og udskiftning af slidte komponenter og fittings. Det er alt sammen med til at højne driftsikkerheden og forebygge nedbrud og fordyrende driftsstop.

Som en del af det planlagte vedligehold anbefaler vi halv- eller helårlige lækagesøgninger og efterfølgende udbedringer. Det bør man være særlig opmærksom på, specielt på de trykluftsanlæg der altid er tryksatte. Selve de mindste huller kan betyde store økonomiske omkostninger og forårsage unødigt slidtage på dine anlæg. 

Langt hovedparten af vores kunder har deres lovpligtige og selvvalgte servicekontrakter på deres komponenter og anlæg hos os. Det giver dig som kunde tryghed for, at vi passer og vedligeholder dine anlæg efter de gældende forskrifter og lovgivning.  Den tillid er vi rigtig glade for og det vidner om, at vores rådgivning og efterfølgende serviceniveau er i top.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på servicekontrakter på dine anlæg.

Vi tilbyder landsdækkende service & vedligehold 24-7-365

Kontakt os

Kontakt os telefonisk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, så finder vi helt sikkert en serviceform der passer til din virksomheds behov.

Tlf.: + 45 55 56 56 15

 

Kontakt os